760,98 zł
-60%
1 902,44 zł
Komplet damski składający się zmarynarki i szerokich spodni firmy Eureka
Marynarka taliowana zapinana na haftki z cienkim paskiem w talii
Uszyta na podszewce z poduszkami, w kolorze soczystej fuksji, lekko błyszcząca
Posiada dwie wsuwane kieszenie i rozcięcia z tyłu podkreślające talię
Rękaw dopasowany ozdobiony złotymi guzikami
Spodnie szerokie, wysoki stan, dwie wsuwane kieszenie z boku
Uwaga: Ostatnia sztuka!
Data Dostępność:
457740
Skład materiału: 100% viscosa, do prania chemicznego
Made in Italy, Eureka
Spodnie beżowe z paskiem firmy Eureka Dwie kieszenie wsuwane z przodu, z tyłu dwie zaszyte kieszenie Spodnie z niskim stanem oraz ozdobnymi paskami bocznymi w talii zapinanymi na rzepy z możliwością odpięcia Nogawki lekko zwężane ku dołowi Dostępność modelu w kolorach czarnym i ecru
Spodnie czarne z paskiem firmy Eureka Dwie kieszenie wsuwane z przodu, z tyłu dwie zaszyte kieszenie Spodnie z niskim stanem oraz ozdobnymi paskami bocznym zapinanymi na rzepy z możliwością odpięcia Nogawki lekko zwężane ku dołowi zakończone mankietem Dodatki w postaci guzików i klamry w pasku w kolorze złotym Dostępne w kolorach ecru i beżowym
Bluzka z długim rękawem w kolorze fuksji firmy Eureka Delikatnie transparentna, wiązana troczkiem wokół talii Szeroki rękaw wykończony wąskim mankietem Wokół dekoltu drobna falbanka Z boku zamek kryjący Z tyłu rozcięcie w formie łezki
Bluzka krótka wiązana w talii w kolorze ecru firmy Eureka Lekkie plisowanie z przodu Pod szyją delikatna falbanka Rękaw długi, szeroki wykończony mankietem Z boku zamek kryjący Z tyłu zapinana na guziczek, rozcięcie w formie łezki
Bluzka z długim rękawem w kolorze kobaltowym firmy Eureka Delikatnie transparentana, wiązana troczkiem wokół talii Szeroki rękaw wykończony wąskim mankietem Z boku zamek kryjący Wokół dekoltu drobna falbanka Z tyłu rozcięcie w formie łezki
Spodnie ecru typu cargo firmy W Les Femmes stan wysoki zapinane na zamek i złotą ozdobną napę logowaną dopasowane nogawki z dużymi kieszeniami z boków przy nogawce dołem zamki
Bluzka z ozdobnymi rękawami z falbankami w kolorze pudrowego różu firmy Babylon Wykończona gumką dołem Zapinan na zatrzaski w kolozre złotym z kołnierzykiem Z przodu dwie kieszenie z zatrzaskami logowanymi Lekko transparentna, w stylu boho
Bluzka krótka z kołnierzykiem ecru lekko błyszcząca firmy Babylon Dołem wykończona szeroką gumką Posiada długi rękaw wykończony szerokim mankietem, pęknięcia dołem przy rękawach Zapinana na guziki
Bluzka wiązana w talii w kolorze złotym firmy Eureka Dekolt w formie v-neck, poduszki i pagony ze złotymi guzikami na ramionach Zamek kryjący z boku, marszczenia w talii z boków Posiada długą szeroką szarfę do wiązania w talii Materił delikatny, kryjący i lekko błyszczący Ten model występuje również w kolorze ecru
Bluzka wiązana w talii w kolorze ecru firmy Eureka Dekolt w formie v-neck, poduszki i pagony ze złotymi guzikami na ramionach Zamek kryjące z boku, marszczenia w talii z boków Posiada długą szeroką szarfę do wiązana w talii Materiał delikatny, kryjący i lekko błyszczący Ten model występuje w kolorze beżowo złotym
Bluzka print panterkowy firmy Eureka Posiada długie luźne rękawy, wykończone gumką Dekolt z przodu i z tyłu v-neck Z przodu ozdobna szarfą przy szyi, lekko transparentna Dołem wykończona paskiem i złotymi logowanymi guzikami
Tunika transparentna w kolorze błękitnym z printem firmy Eureka Posiada długi szeroki rękaw wykończony gumką Z przodu dekolt v-neck z falbankami Dwie gumki podkreślające talię Z przodu krótsza z tyłu dłuższa Zapinana na trzy guziczki z przodu
Sukienka krótka w kolorze limonkowym z printem firmy Babylon Rękawy szerokie wykończone wąskim mankietem Dekolt mały Sukienka taliowana, podszewkowana Zapinana na zamek kryjący z tyłu Posiada niezależną szarfę do przewiązania w talii
Bluzka z ozdobnym rękawem z falbankami w kolorze fuksji firmy Babylon Wykończona gumką dołem Zapinan na zatrzaski w kolorze złotym z kołnierzykiem Z przodu dwie kieszenie z zatrzaskami logowanymi Lekko transparentna, w stylu boho
Bluzka krótka z kołnierzykiem firmy Babylon Dołem wykończona szeroką gumką Posiada długi rękaw wykończony szerokim mankietem, pęknięcie dołem przy rękawach Zapinana na guziki
Sukienka maxi długości z printem jungle firmy W Les Femmes Na szerokisch ramiaczkach, z logowaną złotą ozdobą Wiązana z tyłu szarfami Odkryte plecy, podkreślająca talię kobiecą Zapinana na zamek błyskawiczny z tyłu
Kombinezon damski firmy W Les Femmes Print jungle w słonecznych, energetycznych kolorach Zapinany na zamek kryty z tyłu Z tyłu dekolt odsłaniający plecy Z przodu głęboki dekolt w formie v-neck W talii marszczenia i dodatkowo szarfa do przewiązania Nogawki luźne, wiązane wokół kostki szarfą Rękaw dopasowany o długości 3/4
Bluzka dzianinowa w kolorze zielonym ze srebrną nitką Dekolt v-neck z przodu i z tyłu Długi dopasowany rękaw zakończony ściągaczem Dołem ściągacz
Bluzka dzianinowa w kolorze różowym ze srebrną nitką Dekolt v-neck z przodu i z tyłu Długi dopasowany rękaw zakończony ściągaczem Dołem bluzki ściągacz
Bluzka dzianinowa w kolorze fioletu ze srebrną nitką Dekolt v-neck z przodu i z tyłu Długi dopasowany rękaw zakończony ściągaczem Dołem bluzki ściągacz
Bluzka biała z długim rękawem firmy Motel Bardzo delikatna idealna na upały Zapinana na guziczki Delikatnie haftowana
Spodenki krótkie czarne firmy Anna Rock Milano Gumka w talii Wykonane z eko skóry z podszewką Dwie wsuwane kieszenie po bokach
Sukienka dwurzędowa welurowa butelkowa zieleń firmy Anna Rock Milano Długość mini Klasyczny kołnierz i klapy Ozdobne złote guziki z przodu i na rękawach Z przodu dwie zaszyte kieszenie z patkami Rękaw długi Uszyta na podszewce
Body bordowe welurowy print firmy Anna Rock Milano Body ma elementy lekko transparentnej siateczki i weluru Długi rękaw, pod szyją golf Zapinane na haftki
Body czarne welurowy print firmy Anna Rock Milano Body ma elementy lekko transparentnej siateczki i weluru Długi rękaw, pod szyją golf Zapinane na haftki
Spodenki czarne ze skóry firmy Eureka Długość przed kolano, wysoki stan Podszewkowane Z paskiem w talii Z boków dwie wsuwane kieszenie Na nogawkach z boku trzy duże guziki z mozliwością odpięcia
Bluzka czarna lekko błyszcząca firmy Anna Rock Milano Długi dopasowany rękaw Dołem gumka Łódkowy dekold Poduszki w ramionach
Bluza z kieszeniami czarna firmy Paola Tienforti Zapinana na niewidoczny zatrzask W ramionach dodatkowe poduszki Lekko ocieplana Dwie wsuwane kieszenie po bokach
Kamizelka sztruksowa czarna firmy Paola Tienforti Stójka przy szyi Zasuwana na suwak w kolorze złotym Od spodu podszewka logowana Na dole gumka Tworzy idealny zestaw ze spodniami sztruksowymi w kolorze czarnym
Kamizelka/Kardigan dzianinowy z frędzlami firmy Paola Tienforti Długość około 120 cm Kaptur Na dole wykończona skórzanymi frędzlami Na plecach napis ,,LIVE IS NOW"